Елен Колева все още не е прежалила Александър Найденов

Елен Колева все още не е прежалила Александър Найденов
5 (100%) 1 vote

Елен Колева е готова на всичко, за да си върне Александър Найденов

Елен Колева все още не е прежалила Александър Найденов, научи Хот арена. Двамата се разделиха със скандал преди 5 години. Но младата актриса все още се надява, че има шанс за тях двамата. След раздялата красавицата остана не само без спонсор, но и без работа.

След това тя имаше няколко връзки, но те не завършиха по начина, по който тя желае. И към настоящия момент финансовото състояние на актрисата не е цветущо. Високият стандарт на живот, който поддържаше по време на връзката си с Майонезата, вече е само спомен.

Но не само липсата на средства е принудила младата актриса да приеме ангажимент по проект, свързан с бившия й. Тя се съгласи да участва в реклама на майонеза „Олинеза“ с надеждата, че може да си Найденов.

Въпреки, че той няма нищо общо с дружеството от две години, все още неговото име се свърза с най-голямата компания за майонеза у нас. През 2016 година Христо Кръстев си присвои по криминален начин компанията на Александър Найденов.

От общ работник Кръстев се оказа собственик на компанията. Той се спрял на Елен Колева за рекламата с цел да подразни бившия си работадел. Но според запознати, Майонезата не дава пет пари за актрисата, въпреки че тя все още мечтае за бъдеще с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар