Златка Райкова отново възмути зрителите (Вижте на какво е готова заради победата)

Златка Райкова отново възмути зрителите (Вижте на какво е готова заради победата)
4 (80%) 1 vote

Златка Райкова и Благой Георгиев не се радват на народната обич

Откакто са в Къщата, Златка Райкова и нейният любим постоянно са в епицентъра на скандала. В мрежата ври и кипи от негативни коментари срещу двамата. Те имат самочувствието на звезди, но след края на шоуто ще останат неприятно изненадани. Но все пак хонорарът от 50 000 лв ще бъде утеха за двойката.

Именно в името на високия хонорар и евентуална победа, Златка и Благо са готови на всичко. Дори и да продадат нероденото си дете.

Както вече стана ясно, плеймейтката е помолила Биг брадър за тест за бременност. В епизода, който ще бъде излъчен тази вечер, ще стане ясно какъв е резултатът от него.

Зрителите са възмутени от поведението на Златка. С поведението си в Къщата тя категорично доказа, че не планира да става майка. Освен, че пуши като комин, блондинката не си ляга и без да изпие дозата си вино. Освен това тя си позволи да изпие няколко шота. По време на мисиите, Златка не даде вид на бременна жена.

Дори и да има вероятност тя наистина да е бременна, нищо не й пречи да си направи теста след края на шоуто. До него остава една седмица. Наблюдателни зрители подозират, че всичко това е цирк, разиграван от Райкова с надеждата, че този сценарий ще й осигури победа във формата, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар