Георги на Мария Илиева сгоден за по-млада (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Бащата на детето на Мария Илиева сгоден за  друга, Георги Михайлов обвързан с по-младата Владислава

Мария Илиева и таткото на сина й окончателно разделени. Певицата не ще да чуе за него и не му дава да види детето. Георги Михайлов се сгодил за приятелката си Владислава. Дал й пръстен още преди шест месеца.

Георги Михайлов с годеницата си Владислава
Снимка: 24 часа

Това разкриват хора близки до семейството. Двойката живеела в Белгия и почти не се прибира в България. А Михайлов не поддържал никакъв контакт с майката на първородния си син. Поп дивата ясно му дала да разбере, че може сама да се грижи за детето и няма нужда от него. Бабата и дядото по бащина линия също не допускала да виждат внучето си.

Близки до Михайлов твърдят, че Мария и Георги отдавна нямат нищо общо. Той искал да започне на чисто, но заради нейната голяма известност му било много трудно. Навсякъде го знаели като приятеля на Мария Илиева. А с нея той бил само няколко месеца.

Именно заради това с годеницата си не искали да се прибират в родината, а ще сключат брак в Белгия. Владислава била близка с цялата му фамилия, а бъдещата свекърва я наричала „снахата ми”.

Девойката, която е с 16 години по-млада от Георги участвала в няколко семейни пътувания. Двамата живеят заедно, но пазят в тайна връзката си и не искат да се разчува, че са обвързани. Дори майката на Георги е премахнала всичките си публикации. Където е добавяла настоящата си снаха. Самия Михайлов пък е изтрил всичките си профили в социалната мрежа, предават от 24chasa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Георги на Мария Илиева сгоден за по-млада (Всичко за драмата)”

  1. eva

    Дек. 04. 2018

    тази не ми прилича на 11-годишна

Добавете коментар