Хороскоп за 4 декември, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Въпреки ретроградния Меркурий, подпишете необходимите документи на работата си.

Телец
Не работете с финансови документи. Ретроградният Меркурий може да донесе професионални загуби заради прибързаност. Възможно е да навредят на кариерата ви. Следобед са възможни недоразумения с околните.

Близнаци
Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Дългоочаквана вест или среща е гаранция за постигането на поставената цел.

Рак
Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции заради ретроградното движение на Меркурий. Не харчете приходите от този ден, дори да са големи. Пътуване ще ви се отрази добре.

Лъв
Начинанията ви са обречени на неуспех, затова не действайте прибързано заради ретроградния Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Пред вас се разкриват нови перспективи, но не ги обмисляйте преди края на седмицата.

Дева
Развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Степенувайте по важност задачите си и тогава действайте.

Везни
Отново ви предстои успешен в делово отношение ден. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви.

Скорпион
Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори.

Стрелец
Заемете се със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвате. Подгответе се за сериозни промени. Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате.

Козирог
Днес сте в отлична форма и готови за работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори въпреки ретроградния Меркурий.

Водолей
Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното си място бъдете търпеливи и въздържани, иначе се задават служебни неприятности.

Риби
Неочаквано ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар