Преслава обърна палачинката: Боби нарочно злепоставяше Златка! (Защо скочи в защита на моделката?)

Гласувайте за статията

Преслава ту е срещу Златка, ту с нея

Преслава пак обърна палачинката. Певицата, която защитава Цецо Андреев, само преди няколко минути критикуваше Златка Райкова и Благой Георгиев. Сега обаче скочи в нейна защита, заявявайки, че колкото и да не одобрява действията на русата изкусителка и футболиста, съвсем не смята, че двамата трябва да бъдат разпъвани на пръст заради отношенията си.

Всъщност отношението на певицата не е случайно. От една страна тя има всички основания да ревнува от Златка, тъй като последната е бивше гадже на мъжа на Преслава – Павел. Двамата стигнаха до годеж и почти до сватба, но в крайна сметка той я заряза пред олтара дни преди да си кажат „Да“. В момента Павел е с Преслава и дори има дъщеря от нея – Паола. Момиченцето е най-голяма радост и на двамата си родители, а майка му пази топли отношения със Златка, независимо, че са делили един и същи мъж.

„Не беше правилно всички така да нападат Благо и Златка. Те двамата влязоха там, за да защитят любовта си и търпят много. Каквото и да е имало в миналото им, то си е в миналото им. Боби и той дойде да се разпише и да напомни, че има връзка със Златка – това беше вече прекалено“, възмутена е певицата.

Преслава скочи в защита на Благо и Златка сн. Инстаграм

Преслава скочи в защита на Благо и Златка сн. Инстаграм

Самата Преслава също има доста бурно минало й и приписват връзки с не един и двама мъже, включително и с Благой Георгиев. Певицата обаче пази личния си живот далеч от медиите и избягва да говори за това. Що се отнася до Благо и Златка, звездата явно е изпитала необходимост все пак да каже някоя добра дума за приятелката си. Двете си останаха в близки отношения, дори и след като Преслава се събра с Павел. А и Златка продължава да поддържа познанство с бившия си годеник, макар двамата днес да са просто добри познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар