Христо Стоичков разочарова родителката си

Христо Стоичков разочарова родителката си
5 (100%) 1 vote

Христо Стоичков наскърби майка си

Леля Пенка – майката на Христо Стоичков не е на себе си заради поредната драма в семейството. В основата на всичко е великият футболист, научи „Ретро“.

Камата не уважи личния празник на майка си. Преди дни родителката му навърши 70 години. Въпреки юбилея, тя отказа да празнува тази година. От една страна събирането в ресторант ще й излезе твърде скъпо, а от друга – няма да успее да събере трите си деца на едно място, което е най-важно за нея.

Въпреки, че прибирането на Стоичков в България за промотиране на автобиографичната му книга почти съвпадна с рождения ден на леля Пенка, той не благоволи да се види с нея. Камата не се е отбил през село Ясно поле, където живее неговата майка.

Преди месец рожден ден имаше и сестрата на Христо Стоичков. Въпреки, че той и семейството му били поканени на празненството в Пловдив, Камата дори не се обадил на сестра си да й честити празника и да я уведоми, че няма да присъства на тържеството.

Майка му преживява тежко и факта, че той не покани нито нея, нито сестра си и или брат си на премиерата на книгата си.

Възрастната жена планирала да изненада сина си с питка, както направи на бенефиса му преди две години. Тя тъгува много не само за сина си, но и за двете си внучки, които не е виждала от години. Тя не познава и правнучката си, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар