Димитър Рачков напусна Господарите (Вижте каква е причината)

Димитър Рачков напусна Господарите (Вижте каква е причината)
3.83 (76.67%) 6 votes

Димитър Рачков си тръгна от Господарите преди края на сезона

Димитър Рачков направи нещо, което е прецедент в кариерата му като водещ на Господарите. Никога той не си е тръгвал от формата преди края на сезона. Комикът откриваше всеки сезон и оставаше във формата до края, независимо от това дали води с Мария Игнатова или с колегата си Зуека.

Но този път любимият на Игнатова направи нещо, което никога досега не беше правил. Той напусна Господарите преди края на сезон. Комикът вече има заместник. От тази вечер Ненчо Балабанов ще се изявява на негово място.

Имитаторът на Бойко Борисов не скри щастието си от рокадата. В мрежата той написа, че е изключително щастлив от възможността да води със Зуека, тъй като досега не си е партнирал с него в ефира на Господарите, пише Хот нюлс.

Но това, което вълнува всички, е защо Димитър Рачков реши да си тръгне предсрочно от шоуто. Комикът разкри истинската причина за предсрочното си оттегляне. Причината за напускането му е невъзможността да се справи с всички ангажименти, които има в ежедневието си.

„Забраненото шоу на Рачков“ се оказа повече от успешно. От сега повечето билети за спектакъла през април са разпродадени, въпреки че цените започват от 30 лв и достигат до 100 лв.

Маги Халваджиян проявил разбиране и позволил на водещия да напусне предсрочно формата, въпреки договора, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков напусна Господарите (Вижте каква е причината)”

  1. Васил Атанасов

    Дек. 04. 2018

    Господин Косев как не ви е срам да оронвате имиджа на такъв велик актьор.Ще кажа така Ви е сте много жалка сам за себе си си позор разбираш ли.

Добавете коментар