Замогна се: Кристиан Кирилов яхна чисто нов мощен звяр!

Кристиан Кирилов напоследък явно се замогна
0

Кристиан Кирилов яхна чисто нов и ултра скъп звяр!

Фитнес маниакът и актьор Кристиян Кирилов се похвали с чисто нов автомобил. Екранният Митак от хитовата поредица „София Ден и Нощ” подкара спортна кола в модерния неоновозелен цвят.

Кристиан Кирилов
Кристиан Кирилов напоследък явно се замогна

Мускулестият любимец на зрителите се похвали с няколко клипчета в социалната мрежа. На тях той се е щракнал как кара автомобила – звяр. Докато снимат Митака как се движи бавно, той не спира да маха на фотографите.

Любовта към високите скорости и скъпите автомобили на Митко от хитовата поредица не е тайна за никого. Кристиан Кирилов си е купил дори чисто нова кола, произведена тази година, гласи последната клюка.

Митака усилено изучава актьорско майсторство. И когато не е зает със снимки, той се отдава на другото си любимо хоби-фитнеса. Името на Кристиан Кирилов бе замесено с това на редица родни известни персони.

Според клюката през леглото на красавеца вече са минали тийн сензацията Гери-Никол. Клюката го свързва и с поп фолк дивата Анелия. Но изглежда аферата им е кратка, тъй като Кристиан Кирилов участва само в някои от нейните клипове.

Преди две години той и Веселина Бориславова бяха забелязвани редовно по дискотеките. Двамата не криеха връзката си. Веселина е сред най-младите богати наследници. Нейната майка, банкерката Цветелина Бориславова, е една от най-богатите жени в България.

В началото на миналата година Кристиян Кирилов замина на екскурзия в Америка с друг любимец от сериала-Адриан Зурков. Двамата обикаляли различни забележителности в САЩ и и отседнали при тяхна приятелка.

Покрай сериала на Нова телевизия екранния Митак придобил популярност и зад океана. Оказало се, че в Лас Вегас мускулягата имал цял фен клуб.

Там той забърсал и екранната половинка на Мегапаса – Мая. Ветеранката на фолка от години живее в Лас Вегас. 43-годишната Мая изкарва парите си с пеене по различни заведения, професионален диджей е и се подвизава като еротична танцьорка зад океана.

Тя с радост приела екранния Митак в дома си и двамата се загаджили. Влюбените гълъбчета веднага се похвалили с обща снимка в социалната мрежа, припомнят запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.