Росен Петров събра всички погледи

Гласувайте за статията

Той направи шопинг тур в компанията на приятелката си

48-годишният възпитаник на полицейската академия в Симеоново – Росен Петров, който понастоящем е водещ на предаването „Операция: История“ по Bulgaria On Air, събра всички погледи.

Това се случи по време на шопинг тура му из един от столичните молове, по време на който бе придружен от младата си приятелка Карина Видолова.

Росен Петров

Той направи шопинг тур в компанията на приятелката си

Напук на слуховете, че са се разделили, които напоследък се тиражират все по-често, Росен Петров и Карина Видолова, са щастливи заедно.
Неотдавна двойката дори отбеляза петгодишнината от началото на връзката им.

За никого не е тайна, че красивата шуменка и Росен Петров живеят на семейни начала от доста време. По време на шопинг тура из мола, тв водещият се сдобил с ново зимно яке. Топлата връхна дреха разбира се била избрана от приятелката му. Петров й се доверява на 100%, имайки предвид, че е с цели две десетилетия по-млада от него и е доста в час с модата.

Основното внимание на клиентите в мола обаче било привлечено от Росен Петров и по-специално от новия начин, по който изглежда носа му. Припомняме, че обонятелният му орган пострада преди години при сбиване.

Въпреки драстичната промяна във външния му вид, Росен Петров е категоричен, че не е оперирал носа си. Той уточнява, че промяната му се дължи на това, че е отслабнал драстично, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар