Опосума Андрей Арнаудов предприе крути мерки

Гласувайте за статията

Превърна се в поредната личност, развила параноя

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов се оказа поредната известна личност, развила параноя по отношение на сигурността си.

Именно поради тази причина Андрей Арнаудов е взел крути мерки, осигурявайки си охрана. Продуцентът и водещ на предаването „Фермата“ е опасал с камери дома си и в допълнение е поставил и жива охрана. Всичко това е с цел не само неговата безопасност, а и тази на съпругата и детето му.

Андрей Арнаудов

Превърна се в поредната личност, развила параноя

Палатът на Андрей Арнаудов се намира почти до баровския квартал „Драгалевци“. Той е скрит зад огромни стени и триметрови порти, през които всеки неканен гост ще се затрудни да премине. Той до такава степен е улеснил бита си, че дори не му се налага да отваря сам вратата на дома му на излизане. Вместо него това прави един от охранителите, използвайки дистанционно управление.

По същия начин се действа и когато Андрей Арнаудов се прибира от работа. По този начин не му се налага да слиза и за миг от мутренския си черен джип, който струва около 100 бона. Откакто стана баща през месец май, опосумът води много по-спокоен и улегнал начин на живот.

Всяка свободна минута той гледа да изкара в компанията на сина и съпругата си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар