Нещо страшно се случва с Йосиф Сърчаджиев

Гласувайте за статията

Здравето му го предава все повече в последно време

От близкото обкръжение на известния български актьор Йосиф Сърчаджиев споделиха, че с него се случва нещо страшно.

Те посочват, че в последно време Йосиф Сърчаджиев не смеел да излезе сам от дома си, тъй като здравето му е доста влошено. Освен парализата и говорните проблеми, които актьорът получи след прекарания инсулт, напоследък сериозно го е закъсал и със зрението.

Йосиф Сърчаджиев

Здравето му го предава все повече в последно време

Учи се да познава хората само по аромата им. Освен това самият той неведнъж е признавал, че не помни хората по имена. Все по-често му се случва да се обърка, а погледът му да се замрежи. Всичко това несъмнено го поставя в доста опасни ситуации на пътя.

В случаите, в които съпругата му Райна нямала възможност да го придружи, на помощ на Йосиф Сърчаджиев се притичват домашните им любимци.
При все, че актьорът от дълго време живее в село Кичево, по-известно със старото си име Помашка Лешница, намиращо се на 110 км. от София, през зимния сезон той се връща отново в столицата.

Причина за това са тежките битови условия в селцата като това, които са забравени от бога. Медиците били категорични, че Йосиф Сърчаджиев се нуждае от дълги почивки, в които най-добре било да си легне. Те не му препоръчвали да излиза на дълги разходки, тъй като са доста изтощителни за него, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар