Браво на нея: Нина Добрев строи училище в Кения! (още подробности)

Браво на нея: Нина Добрев строи училище в Кения! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Любимката Нина Добрев не спира да се занимава с благотворителност!

Актрисата Нина Добрев не спира с благотворителната си дейност. Красавицата строи училища в Кения. Още от 2007 година канадската актриса с български корени е член на организацията „Освободете децата”. Същата се занимава с благотворителна дейност. Тя продължава да помага интензивно на хората в нужда и до днес.

Нина Добрев

Нина Добрев показа голямото си сърце

Канадската организация има представителства в над двадесет страни по света. И винаги дава по едно силно рамо на децата в нужда. Добрев признава, че освен да дарява средства, поискала да види къде отивали даренията й.

„Организацията има програма, чрез която директно мога да отида в страната, на която дарявам и да им помогна, да видя процеса на развитие”, споделя чаровната нашенка.

Заради това Нина Добрев стегнала куфарите и в един момент заминала за Кения ,за да види с очите си как се използват дарените от нея средства.

Звездата от „Дневниците на вампира” активно участва в различни благотворителни инициативи, но помогнала да се изгради и училище в бедната африканска страна.

Школото били издигнато за месеци, като в градежа му се включили не само доброволци от различни страни, но и местни хора. Сред помагачите била и актрисата.

„Срещнах прекрасни деца, които ме научиха на ценни уроци. Върнах се в Щатите като напълно различен човек. Радвам се, че успях да помогна в изграждането на училище”, споделя красавицата, която по онова време е само 17 години, пише вестник „България днес“.

Българката не спира да помага и да дарява пари за хората от най-бедните страни в света. Тя е позната със скромността си и с това, че не парадира с обществената си дейност.

Николина Константинова Добрева, както е истинското име на актрисата е родена в София през 1989 година. Но едва 2-годишна тя емигрира заедно със семейството си в Канада. Многократно заявява в свои интервюта, че се гордее с българския си произход и поне веднъж в годината идва в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар