Семейният Борис Дали забърса 25-годишна брюнетка! (още подробности)

Семейният Борис Дали забърса 25-годишна брюнетка! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Борис Дали изнагля тотално, пет пари не дава за приказките на хората!

Чаровникът на поп фолка Борис Дали си има нова любовница. Двамата дори не се крият, а открито афишират връзката си. Мадамата го придружава по участия и дори се обръща галено към фолкаджията с „мило” и „Борка”, разкриха източници.

Борис Дали

Борис Дали си намери съвсем млада любовница

„Около 25-годишна е, красива и дългокрака брюнетка, стройно момиче. Личи си, че много се радва да е гадже на популярен човек като Борис Дали”, разказаха свидетели на интимностите между двамата.

Младото момиче било наясно със семейното положение на певеца, но изобщо не се притеснявала от този факт. Тя не искала да минава под венчило с изпълнителя, нито да му ражда деца. Единственото, което искала мадамата, било да се наслаждава на мига.

Борис Дали не за първи път кръшка на съпругата си Лили. Тя си живее в родния им Бобов дол и отглежда двете им деца.

Изпълнителят на „Дай ми” и неговата половинка Лили не са сключили брак, а живеят на семейни начала от доста години. Но според близки до певеца семейният му живот изобщо не бил безоблачен и хармоничен, както изглеждал отстрани.

Певецът много пъти се е оплаквал, че Лили изобщо не е лесна за съжителство и била доста ревнива. Той често мрънкал пред колеги, че благоверната му го проверявала нон-стоп къде е, с кого е и кога ще се прибира. Дори го карала да държи телефона си включен по участия, за да го проверява между песните.

Но каквито и предпазни мерки да взимала Лили, знайно е, че фолкаджията кръшка на жена си. Носят се легенди за броя на мадамите , които са минали през кревата на палавника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар