Наталия Кобилкина към жените: А вие защо искате деца?! (виж тук)

Наталия Кобилкина към жените: А вие защо искате деца?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина се показа бременна и щастлива в мрежата!

Сексоложката Наталия Кобилкина е вече в напреднала бременност и показа коремчето си в мрежата. Снимката й е придружена с умилителен пост за майчинството и за това какво то поражда в самата нея. Ето как вижда Наталия създаването на нов живот:

Наталия Кобилкина

Бременната Наталия Кобилкина сияе

„Майчинство дава едно уникално чувство на богиня в теб. Трудно да повярваш, че твоето тяло само твори нов живот. Този нов живот ще има своята съдба, своя характер и чувства. И голямо щастие, че ние имаме тази възможност да дадем нов живот.

Вярвам, че мотивация да раждаме деца трябва да бъде точно такава: Искам да дам нов живот. Точка.

Не да има кой да се грижи за мен в староста, на да придам смисъл на моя живот, не да задържим партньор…. а просто да дам нов живот с максимална любов. Без жертви. От любов. А вие защо искате деца? С каква идея давате нов живот?“, попита последователките си в мрежата Наталия Кобилкина.

Рускинята поясни също така защо много двойки не успяват да се сдобият с дете, при положение, че и двамата го искат. И при все, че физически са напълно здрави и способни да създадат потомство:

„Искам да напиша защо в семейства не се получават децата, при условие, че и двама партньора са здрави. Има няколко основни причини:

1. Нямаме правилния партньор и детето не ни избира 2. Прекалено сме вкопчени в тази идея за деца и това става смисъл на живота и тогава децата рядко стават. 3. Няма място и пространство и време за дете. 4. Страх от промяна и загуба на партньор, ако ще дойде дете.

5. Страх от ограничения, които идват от деца и промяна в тяло. 6. Има родови блокажи и травми в семейство и страх да бъдеш уязвима и безпомощна… Пожелавам на всички прекрасни и здрави деца“, сподели Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар