Джеки Чан направи скандални разкрития

Гласувайте за статията

Актьорът остави всички без думи с тези си признания

Известният китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист и специалист по бойни изкуства Джеки Чан направи скандални разкрития, свързани с личния му живот.

Ще останете изненадани от признанията, които 64-годишният Джеки Чан направи в мемоарите си със заглавие „Never Grow Up”.

Джеки Чан

Актьорът остави всички без думи с тези си признания

В тях той пише:
„Не бях добър баща, нито добър съпруг, но изпълнявах дълга си към моя син и майка му”. Той посочва, че често пъти е изневерявал на първата си съпруга Жоан Лин при това го е правил с момичета на повикване. Освен с тях, актьорът е изневерявал на половинката си и с колежка, носителка на титлата „Мис Азия“ – Илейн Енг.

При един от скандалите със съпругата си, Джеки Чан грабнал малкия си син Джейси и го хвърлил с такава сила, че той прелетял през цялата стая. Актьорът споделя още, че дълго време криел пари от съпругата си, защото страдал от параноя. Той си мислел, че тя е с него именно заради големите хонорари, които получава.

С това обаче грозните му постъпки далеч не се изчерпват. Джеки Чан признава, че по време на една от пресконференциите, определил връзката си с красивата Илейн като „най-голямата грешка в живота му“. Той не се посвенил дори от факта, че по това време Илейн била бременна от него.

Джеки Чан не обичал да прекарва много време в компанията на първата си приятелка, чието име не споменава. Поради тази причина се стараел да е навън повече време, когато знаел, че тя е в апартамента.

Актьорът дори злоупотребявал с алкохол и често си позволявал да шофира пиян. Освен това харчел безразсъдно пари за скъпи и екстравагантни подаръци. В заключение той посочва, че всичките му тези грешки се дължат на неувереността и младостта му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар