Борис Дали нанесе тежък удар на жена си

Гласувайте за статията

За палавия му нрав се носят легенди

Поп фолк певецът Борис Дали нанесе доста тежък удар на съпругата си.

От близкото му обкръжение издават, че напоследък Борис Дали върти нова любовница и дори не прави опити да прикрие връзката си. Новата му държанка го придружава на всяко едно от участията му. Това важи с пълна сила най-вече за изявите му извън столицата, където двамата могат да се отдадат на страстите си.

Борис Дали

За палавия му нрав се носят легенди

Очевидци разкриват, че Борис Дали и новата му любовница афишират спокойно близостта си из клубовете. Тя се обръща към него на галено с „мило“ и „Борка“. Мълвата носи, че новата изгора на чалгаджията, е 25 годишна, стройна и дългокрака брюнетка. По всичко личи, че е много щастлива от факта, че е гадже на популярен изпълнител, какъвто е Борис Дали, пише „Уикенд“.

При все, че мацката е наясно със семейното положение на певеца, това ни най-малко я притеснява. Тя няма никакво намерение да се жени за него или пък да му ражда деца, а просто се наслаждава на мига. За никого не е тайна, че чалга певецът кръшка на половинката си от доста време.

Докато Лили дундурка децата им в родния Бобов дол, Борис Дали не спира да й изневерява. Носят се легенди за броя на любовниците, минали през леглото на чалга изпълнителят, който се оказва с доста палав нрав, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар