Венелин Петков шокира всички

Гласувайте за статията

Това е една от основните теми, които се коментират из коридорите на Би Ти Ви

Колегите на бившия новинар Венелин Петков, който понастоящем е шеф на информационните емисии на Би Ти Ви, са повече от шокирани.

Те твърдят, че в продължение на четири години Венелин Петков ходи с едни и същи дрехи на работа.

Венелин Петков

Това е една от основните теми, които се коментират из коридорите на Би Ти Ви

Когато времето навън захладнее, новинарският шеф облича кафяво яке на „баклавички“ и един от двата чифта любими сини панталони. Именно това е ансамбълът, с който Венелин Петков ходи на работа всеки ден. Най-странното за колегите му обаче е фактът, че със същите тези дрехи той ходи и на интимни срещи, отбелязва на страниците си „Уикенд“.

Дочул шушуканията по негов адрес, Венелин Петков заявява категорично, че не държи да е в крак с модата, за да си купува постоянно нови тоалети, нито пък е вещоман. За него е достатъчно, че има какво да облече и с какво да смени дрехите си, за да не ходи мръсен. Признава, че купува нова дреха едва, когато старата се скъса и вече не става за обличане.

Той е категоричен, че не облеклото прави човека, а това, което е в главата му. Поради тази причина той предпочита да харчи немалката си началническа заплата за културни мероприятия, книги и обогатяващи познанията му за света пътешествия, пише Блиц.

Със сигурност вместо да му се присмиват, колегите на Венелин Петков определено има какво да научат от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар