Гала направи нещо невиждано в ефир (ФОТО)

Гласувайте за статията

Блондинката вече се чуди какво да направи

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, направи нещо невиждано досега в родния ефир.

Зрителите на Нова тв останаха изненадани от странния начин, по който водещата откри днешното си предаване. Блондинката никога досега не си бе позволявала да си направи такава шега с времето.

Гала

Блондинката вече се чуди какво да направи

Гала остави всички без думи, след като хукна да тича из Нови Хан заради мъглата, заявявайки „За малко да тръгна към Пловдив, нищо не се вижда“, след като се мушна в студиото.
Ко-водещите на предаването разбира се не пропуснаха възможността да се пошегуват с нея.

Юлиан Константинов пък призна, че си е мислел, че ще се изгуби и вместо в Нова, ще се озове в сутрешния блок на телевизията майка. Гала обаче на свой ред (къде на шега, къде наистина), побърза да го скастри, че е добре, че не се е появил при колегите Сашко и Деси (визирайки Десислава Стоянова и Сашо Кадиев), че тогава щели да се разправят. В допълнение към думите си, блондинката го изгледа лошо.

След това сподели нещо, което бе повече от очевидно – това, че е заимствала стайлинга от Ева Веселинова и вратовръзката, която е сложила, е специално в нейна чест. На свой ред пък Веселинова й предложи да заеме нейното място, премествайки се в „Господари на ефира“. Гала обаче й отвърна, че е просто блондинка и не може да прави разследвания, пише Блиц.

Гала

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар