Лъсна скандалната истина за напускането на Емануела

Гласувайте за статията

Оказва се, че всичко е било една добре инсценирана лъжа

Лъсна цялата истина, поради която фолк певицата Емануела напусна къщата на Big Brother: Most Wanted заедно с приятеля си Мартин.

За пред зрителите на Нова тв бе обявено, че Емануела напуска къщата на Big Brother: Most Wanted, за да оправи отношенията с приятеля си Мартин.

Емануела

Оказва се, че всичко е било една добре инсценирана лъжа

Истината обаче се оказа съвсем различна. В. „Телеграф“ отбелязва на страниците си, че Емануела е напуснала риалитито, съгласно договора й. При все, че напускането й бе добре инсценирано и певицата се оправда, че трябва да спасява връзката с любимия й Мартин, истината се оказа много по-различна.

Тя е свързана с финансовите споразумения между продуцентите на Биг Брадър и Емануела. Още преди влизането на фолк дивата в къщата, тя е подписала договор, че престоят й ще продължи до 26 ноември. В договора има и допълнителна клауза, според която, ако продуцентите пожелаят, могат да удължат престоя й.

За целта обаче те трябвало да й плащат по 4-5 хиляди лева за всеки допълнителни 24 часа, които Емануела е изкарала в къщата, извън предварително договореното време. В крайна сметка, те решили, че не е нужно да удължават престоя й и да влагат повече пари в нея. Именно поради тази причина те я освободили от играта съгласно първоначалното споразумение, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар