Какво шокира Виктор Николаев и Аделина Радева?

Какво шокира Виктор Николаев и Аделина Радева?
4 (80%) 2 votes

Двамата изгубиха говори и картина при вида на тази снимка

Първият ден от новата работна седмица започна с шок за водещите на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ – Виктор Николаев и Аделина Радева.

Двамата водещи на сутрешния блок не само останаха без думи, а бяха в шок от кадър, който им бе изпратен от техен зрител. Въпросната снимка, която шокира Виктор Николаев и Аделина Радева, е хванала смогът в София.

Виктор Николаев

Двамата изгубиха говори и картина при вида на тази снимка

Водещите наистина изгубиха ума и дума при вида на фотоса. Аделина Радева дори не направи опит да прави дълги коментари по темата. Единственото, което каза тя, бе: „Това трябва да е София, заснета от Витоша, ако въобще успеете да я видите“.

За никого не е тайна, че големите градове в страната, са в плен на мръсния въздух. Основната причина да се дишат отрови през последните няколко дни, е безветрието и задържането на студения въздух ниско над земята, твърдят специалисти.

По данни на показателя Air Quality Index“ на Европейската комисия тази сутрин концентрацията на фини прахови частици (PM10) е над нормите в почти всеки голям град.
Оказва се, че най-опасен въздух дишат хората, живеещи в София, Перник, Пловдив, Русе, Горна Оряховица и Шумен. Там запрашаването е над 2-3 пъти над среднодневните норми от 50 µg/m3.

Вятър се очаква в нощта срещу сряда и има вероятност да разнесе събралият се смог, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар