Меган и Хари сами на Коледа с кралицата (+ Защо се разделиха с Кеймбридж?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари на Коледа с кралицата, майката на актрисата също е поканена

Меган и Хари ще прекарат Коледа в Сандрингам, където е и кралицата, а майката на актрисата Дория Рагланд също е поканена там. Това се оказа голяма изненада за мнозина, тъй като нейно величество не е известна с подобна благосклонност.

Този път обаче Елизабет е направила изключение, каквото не получиха дори родителите на Кейт. Причината е, че Дория ще играе ролята и на детегледачка на бебето на Меган и Хари, а също иска да е до дъщеря си дори и бременна.

В същото време Кейт и Уилям ще празнуват със семейството на Катрин. А това не е случайно.

„За тях е безкрайно щастлив фактът, че най-накрая могат да си разпределят задълженията. Меган и Хари остават с кралицата, за да не се чувства пренебрегната, а Кейт и Уилям ще бъдат с родителите й и цялото семейство Мидълтън. Няма драма между двете семейства. Просто Съсекс имат нужда от малко повече време с кралицата, а Кейт и Уилям искат да избягат за малко от публичността“.

Това обаче идва дни след като избухна клюката, че Кейт и Меган са в много трудни отношения. А Хари и Уилям са решили да разделят официалните си задължения и животите си.

„Доскоро правеха всичко заедно, не е ясно защо така се разделиха“, коментират поданиците на семейството. Близки източници от двореца обаче твърдят, че двете двойки взели решението съобразно предстоящото раждане. „Хари не иска децата му да израснат в аквариума, който представлява двореца Кенсингтън. Минал е през това.

Меган и Хари на Коледа с кралицата

Меган и Хари на Коледа с кралицата сн. You Tube 

А Меган и Кейт просто са твърде различни, за да са първи приятелки. Те са в чудесни отношения, но не изпитват нужда да са постоянно заедно. А и не са длъжни“, казват още придворните. Очевидно не само домовете, но и официалните задължения вече са разпределени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар