Бившият свекър на Таня Боева поръчител на заплахите срещу нея (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Свекърът на Таня Боева поръчал да следят, отвлекат и пребият певицата и новия й мъж

Свекърът на Таня Боева е заподозрян за поръчител на заплахите срещу певицата и мъжа,с който живее след развода. Лъсват скандални записи, в които Тодор Бургунджиев, който е баща на бившия  й съпруг е заковаван от разкртията.

Колаж: ПИК

Бившият свекър на Боева е шеф на „Екопак” и според източници близки до фамилията е само на крачка да се сдобие с обвинение от съда. Записите, които сега стават известни са изключително скандални и разкриват, че е замесен в  поръчка за следене, побой и отвличане на бившата му снаха както и на актуалната й половинка.

Става ясно, че Тодор Бургунджиев поръчал даже да бъдат подхвърлени наркотици в автомобила на Боева. Това твърдят свидетели. От думите на един от основно заподозрените за извършаване на поръчката в записите става ясно, че към групата на 65-годишният бивш свекър на певицата са присъствали имена полицейски шеф, няколко бизнесмена както и лица, които са криминално проявени.

Преди няколко месеца директорът на „Екопак” след като разбрал, че има къртица я потърсил сред приближените си от групата. Това се случило в негов офис в Стара Загора.

Бургунджиев-сраши като и сина му Михаил Бургунджиев, който е бившия съпруг на Таня Боева и е музикален продуцент били на разпит в Главната Дирекция Национална Полиция.

Разследването върви към финалната си фаза. Певицата обаче за момента се въздържа от всякакви коментари във връзка със случая, предават от електронната новинарска агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар