Помните ли я? Ева Херцигова съсипна от дрогата (Вижте я на какво прилича днес)

0

Божествената Ева Херцигова неузнаваема, моделката сега и преди нищо общо

Красивата Ева Херцигова е поредното доказателство до къде може да те доведе употребата на дрога. Когато стъпва на модния подиум през далечната 1989 г тя се превръща в световна знаменитост за отрицателно време.

Ева Херцигова преди
Снимка: Фейсбук

Тогава модните списания се надпреварват кое да я снима на корицата си. Но днес Херцигова е напълно неузнаваема. Манекенката е на 45 години и за нея се носят слухове, че е жертва на анотрексията и наркотиците.

Ева Херцигова сега
Снимка: Блиц

Говори се, че живота й тръгва в друга посока след като се развежда с половинката си Тико Торес. От тогава датират и спекулациите, че е посегнала към дрогата. Моделката обаче отрича това да е така.

Пред изданието „Сън” тя твърди, че никога не е посягала към наркотици защото е наясно с опасността от тях.

Причината да я обвиняват, че се дрогира е факта, че след като се развежда тя започва да се появява съвсем отслабнала и с нездрав тен на лицето. Тогава лъсва, че често употребява кокаин.

Ева се оправдава за съсипаната си визия като твърди, че е отслабнала прекалено защото се грижи сама за трите си деца и е непрекъснато в движение. Синовете й изцеждали всичките й сили , но тя им дарявала цялото си внимание.

Близки до манекенката издават, че Херцогова се била подложила на лечение. Защото твърдо е решила да се промени, предават от blitz.bg.

Но на последната й публична поява на модно ревю в Лондон тя отново предизвика съжаление с вида си заради болезнено слабата си визия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.