Ричард Величков и Розмари неразделни след излизането си от „ВИП Брадър“ (Имат ли връзка?)

Гласувайте за статията

Ричард Величков и Розмари обикалят заедно дискотеките

Ричард Величков и Розмари Тишер неразделни след „ВИП Брадър“. Фитнес инструкторът и моделката обикалят заедно дискотеките из столицата. Противно на очакванията на всички зрители, Ричард и Розмари, които станаха известни покрай интимните си преживявания пред камерите, продължават да са близки. Клюките твърдят, че двамата дори са гаджета, пише „България днес“.

Ричард не спира да се хвали с компанията на красавицата, така, както се похвали, че е имал интимни отношения с нея, докато беше в риалити формата. След излизането си извън Къщата обаче и Ричард и Розмари нито потвърдиха, нито отрекоха категорично, че са били интимни.

Моделката отказа да коментира темата и остави зрителите в неведение. „Нека продължат да се вълнуват, защото дали правихме секс или не – това не е важният въпрос. По-скоро важно е как решаваш конфликти, как хората общуват в Къщата. И дали жената трябва да се нарича… Не искам да повтарям тази дума“, каза Рози в едно свое интервю по темата за интимните отношения с Ричард.

Навън на фитнес инструктора също му се наложи да обяснява поведението към моделката в риалити формата и да коментира темата за интимните им отношения. Ричард заяви, че не иска да коментира темата за това какво точно се е случило между него и Рози в спалнята. Величков допълни още, че смята да поддържа контакт с моделката и че двамата нямат лоши отношения.

И ето че Ричи и Рози наистина поддържат отношения помежду си и често обикалят дискотеките из столицата заедно. Последната снимка на моделката и на фитнес инструктора е от столичен клуб, където двамата са се забавлявали цяла нощ. Компания им прави и рапърката Диона, с която също делиха един покрив в Къщата в Нови хан.

Ричард Величков и Розмари Тишер неразделни след "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Ричард Величков и Розмари Тишер неразделни след „ВИП Брадър“ сн. Фейсбук

„Тези двамцата си се взеха и това си е. Явно наистина се харесват“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар