Андрей Арнаудов си взе охрана (Вижте как подсигури палата си Опосума – Снимки)

Андрей Арнаудов си взе охрана (Вижте как подсигури палата си Опосума – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Андрей Арнаудов изпадна в параноя за сигурността си, продуцентът охраняван от камери и жива охрана

Андрей Арнаудов, който тази година стана баща е поредната знаменитост, която обзаведе дома си с охрана. Дали е развил параноя за собствената  си сигурност не става ясно, но, че е предприел крути мерки по въпроса е факт.

Опосума не само е опасал къщата си с камери, но е наел и жива охрана. Която да бди над него и семейството му, видяха папараците на Ретро. Домът му е като замък и се намира в близост до елитния квартал „Драгалевци”. Скрит е зад високи дувари и порта три метра. Даже пиле не може да прехвръкне ако не е поканено.

Снимка: ПИК

Продуцентът на „Фермата” до такава степен е облекчил живота си, че дори не му се налага да си отключва сам вратата. Пазачът, който стои пред къщата действа с дистанционно и на Арнаудов изобщо не му се налага да направи усилие и да слезе от луксозния си джип. Който мяза на мутренските от едно време и струва не по-малко от 100 бона.

Снимка: ПИК

Опосума бърза да  се прибира вкъщи след като свърши с ангажиментите си. След като се роди сина му Васил Андрей е скъсал с бохемските си и ергенски нрави. Превърнал се е в истински домошар. Като грижовен татко тичал при наследника си и прекарвал с него всяка свободна минута. За радост на половинката си Емануела. С която са във връзка вече три години, предават от новинарската електронна агенция ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар