Божана Кацарова оплю Кулагин (+ Какво разкри за Ричард и Розмари?)

Божана Кацарова оплю Кулагин (+ Какво разкри за Ричард и Розмари?)
2 (40%) 1 vote

Божана Кацарова разкри подробности за Ричард и Розмари

Божана Кацарова оплю Кулагин. Готвачката разкри и какво мисли за отношенията между Ричард и Розмари. Покрай тях се заформи интрига, а отговорът на въпроса имали ли са интимен контакт в Къщата на „ВИП Брадър“, остана загадка за зрителите.

В специално интервю за „Шоу“ Божана е категорична, че Кулагин няма място в нейния живот, въпреки че тя се е опитала да му даде втори шанс. „На всеки човек трябва да му се даде кредит на доверие и да се опиташ да погледнеш през неговия поглед. Мен пък ме обвиниха, че не приемам чуждо мнение. Е, по-голям реверанс от това няма как да се получи.

Но след като се върнахме от „лудницата“ някои неща станаха наистина нетърпими и в един момент и на мен ми избиха чивиите. Да унищожиш торта за малко дете и да се подиграваш с труда на другите хора не е приятно. Не го осъждам и ако го срещна на улицата ще му кажа: „Здрасти, пандишпанче“. Животът продължава, просто той няма място в моя и само той губи. Моят живот е цветен, пълен с най-готините хора, които можеш да си представиш“, казва готвачката.

Ричард и Розмари

Божана коментира и любовната история между Ричард и Розмари. „Иде ми да повърна и да ми изнесеш легена! Когато ги гледах тях двамата в съзнанието ми беше само аз и Николай и ме напушваше смях. Магаре и Космос! Това са взаимоотношения, заради които в обществото после има сплетни, злословене и целият този ансамбъл от неприятности. Ще дам съвет на хората да се обичат истински“, казва Кацарова.

Божана обаче бе категорична, че не само Ричард се е хвалел със сексуалните си завоевания. „Но това не го е правел само той в Къщата. Имах разговор с друг участник, който разказа много по-цветущо с нецензурни изрази отношенията си с момичета.

Божана Кацарова оплю Кулагин сн. Фейсбук

Божана Кацарова оплю Кулагин сн. Фейсбук

Става въпрос за Папи Ханс. Това е същата ситуация, както и победителят Наско, който разказа как е загубил девствеността си. В България мъжете все още не са с усещането, че жените не са просто средство за задоволяване на нагона, не са неодушевен предмет. Жените са равноправни личности в обществото и който не ги уважава и почита – да духа супата, защото настават едни други времена“, споделя Кацарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар