Божана Кацарова с откровена изповед за личния си живот (Омъжва ли се?)

Гласувайте за статията

Божана Кацарова разкри подробности за личния си живот

Божана Кацарова разкри подробности за личния живот. Мъжът до готвачката се казва Николай. В специално интервю Божана разкри планират ли сватба, както се твърди в медиите, както и интересната история на тяхното запознанство. „Искам да остана завинаги с човека, когото обичам. А дали ще сме в София, Мароко или Ню Йорк няма никакво значение“, казва Кацарова, пише „Шоу“.

Появиха се слухове, че Божана я очаква годеж и сватба след излизането й от риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“. Готвачката казва, че покрай Коледа ще се съберат, ще заколят прасето и ще се напият, но сватба няма да има. „Сватба няма да има, за мен това е отживелица. Най-важното е да намериш човека до себе си, а това дали ще се подпишете в някаква книга и колоритна жена ще говори как: „Ти си моята част от кафето, аз ще съм твоята бъркалка…“!Тези пари ще ги изхарчим, за да изпътуваме целия свят“, разяснява Кацарова за сватбата.

Готвачката сподели и как са се запознали с нейния любим мъж. „Той ми дойде на крака вкъщи. Аз бях пияна, прибрала се след един купон. Той дойде, за да направи флайер за фестивала, който организирам всяко лято. Два последователни пъти го проведохме на морето, сега имаме допълнение – за нова година сме в Мексико. Започнахме да работим заедно с Ники, след което той не си тръгна от нас“, разказва готвачката за запознанството с мъжа на живота й.

Божана Кацарова смята сватбата за отживелица сн. Фейсбук

Божана Кацарова смята сватбата за отживелица сн. Фейсбук

Николай преобръща представите на Божана за мъж. „Осъзнах какво значи да обичаш някого. Преди това не исках да се занимавам с никакви връзки и взаимоотношения, които могат да ме отклонят от моя път, тъй като пътувам доста. А когато човек не е съгласен с това започват драми. Но, ето че с Николай се наместихме и той дори напусна твърдата си работа, за да започнем наш собствен бизнес. Нещата ни се получават в пъти по-добре“, разкрива още Божана за отношенията си със своя любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар