Свърши се! Анджелина Джоли клекна на Брад Пит за децата (Вижте какво се споразумяха)

0

Анджелина Джоли и Брад Пит подписаха споразумение за опека над децата, актрисата се предаде

Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая се споразумяха за условията касаещи попечителството над децата след две години на труден развод. Това съобщава издание позовавайки се на адвокатката на актрисата.

Споразумението бе постигнато от бившите преди две седмици. И сега е подписано от двете страни както и от съдията по делото. Такова изявление пред медиите е дала Саманта Блей Дицин, която води защитата на Джоли.

Снимка: Инстаграм

Тя заявява, че постигнатото споразумение се основава на препоръките на експерти от детските заведения и сега не се налага да се води съдебен процес. Подробности обаче не се разкриват защото това е против интересите на шестте им деца.

Да си припомним, че Джоли до последно настояваше сама да полага грижи за наследниците си. Докато Пит искаше съвместно попечителство.

Новините за постигнатото съгласие се появяват дни преди началото на процеса. Който трябваше да започне във вторник според документи предоставени на журналистите, предават от spletnik.ru.

Вътрешен човек запознат с бракоразводното дело на Брад и Анджи признава, че актрисата се е отказала от пълната опека над децата. Те ще могат да се виждат с баща си не по график, а когато пожелаят.

В края на септември 2016 г Анджелина Джоли подаде молба за развод като обясни решението си с мотив за непримирими разногласия с Брад. Така развода на холивудските звезди се влачи цели две години, че и повече. Но краят му се вижда след като се разбраха по най- спорния въпрос.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.