Принц Уилям направи взривяващо признание

Принц Уилям направи взривяващо признание
3 (60%) 3 votes

Наследникът на британския трон сподели изненадваща тайна

Само преди няколко дни принц Уилям хвърли истинска бомба с думите, които изрече.

Несъмнено всички ние сме свикнали да виждаме принц Уилям, Кейт Мидълтън, както и останалите членове на британското семейство в безупречен външен вид и задължителните им усмивки. На пръв поглед те изглеждат като едно задружно и щастливо семейство.

принц Уилям

Наследникът на британския трон сподели изненадваща тайна

Но само на пръв поглед… И тук истината се оказва съвсем различна. Дори членовете на кралското семейство са принудени да се справят с редица лични проблеми. Оказва се, че принц Уилям често попада в плен на депресията или е в меланхолично състояние. Със сигурност дори и през ум не ви е минавала истината за състоянието му, тъй като в публичното пространство всички членове на кралската фамилия изглеждат радостни и приветливи.

По време на речта си на 20 ноември по повод проблемите на психичното здраве, принц Уилям хвърли бомба с признанието си. Той реши да разкрие какви тежки психологически травми са белязали живота му и как с раждането на трите му деца проблемът се е задълбочил още повече.

Всъщност в това няма нищо странно, имайки предвид, че до 2017 година той бе пилот на военен хеликоптер. Като такъв е участвал в редица опасни спасителни мисии в различни държави, където е помагал за спасяването на сериозно ранени деца.

И като стана въпрос за деца в края на речта си принц Уилям вметна, че може би четвъртият му наследник е на път, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар