Златка Райкова и Благо Джизъса преминаха всички граници (СКАНДАЛНО ФОТО)

0

Плеймейтката инсценира побой заради…

Плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата Златка и футболистът Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, преминаха всички граници в къщата на Биг Брадър.

За пореден път Златка Райкова и Благой Георгиев успяха да се превърнат в център на вниманието. Двете влюбени гълъбчета спретнаха поредния цирк под покрива на Биг Брадър.

Златка Райкова
Плеймейтката инсценира побой заради…

Двамата се оказаха сами в празната къща, тъй като всички останали още бяха в плен на съня. Изведнъж на Златка Райкова й хрумна, че й се яде шоколад. За нейно огромно разочарование обаче това лакомство липсваше в къщата.

Именно поради тази причина Златка Райкова и половинката й Благой Георгиев, се помолиха на Големия брат да им отпусне това лакомство. За да получат сладкото изкушение обаче, двамата бяха натоварени със задачата да събудят изненадващо всички съквартиранти.

Гонена от глад за сладко, Златка Райкова веднага сътвори сценария. Двамата инсценираха, че Благо й е посегнал. За целта плеймейтката се намаза доволно с кетчуп, а за по-голяма достоверност размазаха от него и по пода.

След това Златка се разкрещя с пълно гърло: „Помощ! Искам при Цецо! Спасете ме!“. Първи на виковете за помощ се отзоваха Стойко Сакалиев и Уош. Измамата на влюбените гълъбчета обаче бе разкрита на мига.

В крайна сметка обаче Големия брат се смили над съквартирантите и за награда те получиха шоколад, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.