Златка Райкова с люта закана към Никита

Гласувайте за статията

Ще стане ясно и дали мисията „Спаси Коледа“ е била успешна

Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, отправи люта закана към Никита Джонсън.

Припомняме, че към днешна дата и двете колоритни дами са под покрива на Big Brother: Most Wanted.

Златка Райкова

Ще стане ясно и дали мисията „Спаси Коледа“ е била успешна

И тази вечер в центъра на споровете и скандалите отново ще са Златка Райкова и Никита Джонсън. Драмата помежду им съвсем не е потушена и този факт започва да оказва сериозно влияние дори и върху иначе тихия и спокоен Уош.

Междувременно стана ясно, че седмичната им мисия, която тече под наименованието „Спаси Коледа“, е към края си. Тази вечер ще научим дали Елхичките са успели да се справят с тайната мисия.

Преди това обаче Големият брат им е подготвил две мисии, в които ще изпита творческите и логическите умения на съквартирантите. Те ще се сблъскат с парадоксалната логика на джуджетата на Дядо Коледа. В музикалната си мисия пък ще трябва да покажат творчески подход към класическите коледни песни.

Със сигурност епизодът, който ще бъде излъчен тази вечер ще е доста интересен за зрителите на Нова тв. Именно от 21 ч. ще можете да научите каква е лютата закана, която Златка Райкова отправи към Никита Джонсън, както и дали мисията на съквартирантите „Спаси Коледа“, ще бъде обявена за успешна, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар