Тита стана последователка на Петър Дънов

Гласувайте за статията
Изпълнителката Тита отслабна като манекенка

Чаровната тийнзвезда Тита е станала неузнаваема – пише в. „Уикенд“. След като почти половин година певицата спазва строга диета, напоследък тя е заприличала повече на манекенка, отколкото на хип-хоп певица – отбелязва изданието.

„С новата си визия тита е напът да се превърне в една от най-красивите певици на родната музикална сцена“ – коментират феновете й в социалната мрежа. И въпреки постоянните комплименти от страна на нейните последователи, протежето на хитмейкъра Криско е твърдо решена за запази досегашния си хранителен режим и в бъдеще. Тита не приема никакви въглехидрати и сладко, а вместо това тя набляга единствено на здравословните храни и течностите. Едновременно с диетата красавицата тренира усилено във фитнеса. Тита си е поставила за цел да нагоди ежедневната си програма така, че да й остава поне по час и половина за фитнес, пет дни в седмицата.

Междувременно, младата певица използва всяка свободна минута, за да отдъхне от натовареното си ежедневие с любимите си книги на Петър Дънов. Те я зареждат с дълбоки житейски послания за любов, мъдрост, истина, правда и добродетел.
Близки до певицата дори шушукат, че страстта й по духовното скоро може да я отведе в далечна Индия, където също може да почерпи знание от извора. След Индия Тита мечтае да посети далечен Тибет, защото е разбрала, че тази страна е част от трите основни енергийни центрове на планетата – заедно с България и Чили. Стига, разбира се, да намери физическо време за това екзотично пътуване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар