Ето го зетя на Бойко Борисов (Вижте снимки на Иван и Венета)

Гласувайте за статията

Зетя на Бойко Борисов и дъщеря му Венета с първи фотоси от пътуването им до САЩ

Дъщерята на Бойко Борисов и нейния любим Иван Атанасов лъснаха на първи семейни снимки. Венета и половинката й са пътували зад Океана и са гостували на майка й д-р Стела Костова . Която от години живее в САЩ. На семейните кадри се виждат младите, които са се щракнали пред нейния дом с един от домашните й любимци.

Снимка: Ретро

Двамата обичат да пътуват до Америка, която е свързана с живота им. От там тръгва любовната им история макар, че според запознати са се познавали от деца. Говори се, че Иван живеел на метри от дома на Бойко Борисов. Но любовта му с Венета пламнала по време на студентските им години.

Младежът даже се сдобил с виза и ходил при любимата си. Която завършва трите си висши образования зад Океана. Там е и нейната майка, с която дъщерята на премиера живя докато учеше.

Снимка: Ретро

За съжаление младото семейство вече не пътува често зад граница защото второто им дете е само на пет месеца. Момченцето се роди само месец след рождената дата на дядо си Бойко. Но го кръстиха Иван на баща му. Защото първородния им син носи името на бащата на Венета.

Първият премиерски внук вече е голямо момче. В началото на годината малкия Бойко ще има рожден ден и ще направи три годинки. Цялото семейство на Борисов щяло да събере по празниците. Не става ясно обаче дали баба Стела от САЩ ще долети да поглези и се порадва на двете си внучета.

Докторката идва в родината си преди две години когато за първи път видя Бойко – младши, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар