Теди Бургазлиева живее в истински палат (Вижте колко струва)

Гласувайте за статията

Теди Бургазлиева с жилище за 800 000 долара

Теди Бургазлиева живее с истински палат. Щастливата майка се премести в първия си „истински“ дом заедно с цялото си семейство. Това сподели лично тя в официалната си страница в Инстаграм. Само два месеца след появата на близнаците Ема и Раян, Теди сбъдна своята мечта да притежава собствена къща в Калифорния.

„Последните няколко седмици бяха много заети и изтощителни за нас, защото се местим в първия си истински дом в Лос Анджелис със съпруга ми и бебетата. Безсънни нощи, разпръснати памперси, огромни кутии за опаковане и разопаковане и т.н. Почти приключихме с преместването и нямам търпение много скоро са споделя с вас какво е да си майка на близнаци“, написа Теди и дори се похвали с няколко снимки от новото жилище на семейството.

Близък на Бургазлиева и съпругът й Симеон разкрива повече подробности за новото жилище на семейството. Къщата се намира в престижния квартал „Нордридж“, само на 10-тина минути с кола от Холивуд. Цените в района са доста солени и не са по джоба на всеки. За двуетажния си дом миската изтеглила банков кредит от 800 000 долара, който ще изплаща 20 години, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

Теди сподели още в своята публикация, че тя, мъжът й и бебета са били опасно близко до големите пожари в Калифорния, в които загинаха близо 300 души. Много хора се водят изчезнали. Стихията изпепелили близо 12 000 жилищни сгради. За щастие Теди и семейството й са добре. Тя изрази своята надежда, че всички нейни приятели, които се намират в близост до пожарите, са добре.

Теди Бургазлиева с палата за 800 000 долара сн. Инстаграм

Теди Бургазлиева с палат за 800 000 долара сн. Инстаграм

Очевидно след появата на Ема и Раян, семейството на Теди Бургазлиева е имало нужда от нов по-просторен дом, където да създават нови спомени, а близнаците да тичат на воля, когато поотраснат. Малките Ема и Раян се появиха през септември и сбъднаха най-голямата мечта на миската – да бъде майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар