Ивайла Бакалова пребори коварно заболяване

Ивайла Бакалова пребори коварно заболяване
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се чувства много добре

Разтърсващите връзки, придружени от драматични събития, се отразиха пагубно върху здравето на Ивайла Бакалова. В резултат от стреса миската се разболя от тежко заболяване. Но всичко това вече е останало в миналото.

Ивайла Бакалова страдаше от булимия. Заболяването се изразява в хапване буквално до припадък. Миската имаше навика след обилно похапване да изпие две чаши вода, след което следва обилно повръщане. Последните снимки, които тя е споделила в мрежата показват, че всичко лошо е останало зад гърба й. Ивайла Бакалова не просто се чувства много добре, но и изглежда по същия начин. Тя изглежда спокойна и уравновесена.

По всичко личи, че се е съвзела от емоционалните травми и в момента единствено се наслаждава на живота, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Галерия“.

Моделката продължава да спортува и да полага грижи за тялото си. Но вече всичко е в границите на разумното и тя не допуска никой мъж да обърка живота й или да въздейства негативно на психиката й. Бакалова е открила бленувания вътрешен мир и се наслаждава на спокойствието в  личния си живот.

Тя преживя драматична раздяла с бизнесмена Веско Брадата, с когото беше на крачка от венчило. Ивайла Бакалова се съвзе бързо след раздялата с него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар