Слави Трифонов със солени глоби (Колко струват гафовете на подчинените му?)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов не прощава грешките на служителите си

Слави Трифонов със солени глоби за провинилите се служители. Тв водещият, който от 18 години радва зрителите на Би Ти Ви, е въвел строги правила за екипа си. Всеки, който се осмели волно или не да ги погази, си плаща за това, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

В телевизионните среди се обсъжда, че Слави е „строг, но справедлив шеф“. Повод за коментарите е фактът, че глобите са еднакви за всички, без значение колко сериозно е провинението и с какъв статут са в шоуто. Трифонов също така приемал всяка молба за напускане като предателство. След подписването на такава молба, той избягвал всякакъв контакт с подателя й.

Най-много провинения и глоби от екипа на Дългия имали Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавана не са част от екипа на шоуто. Те не приемали това сериозно и дори го обръщали на майтап, разказват хора от екипа. Санкциите често търпели и сценаристите. Слави редовно решавал, че пишат тъпи смешки и режел от заплатите им. Глоба съвсем скоро отнесла и Невена Цонева. Докато беше гост на Трифонов, тя си позволи на напсува в ефир. За Слави не било проблем да плати глобата от СЕМ, но решил да даде урок на певицата и ги удържал от заплата й.

Алекс Раева също е признавала, че глобите при Слави са солени, но това я е направило по-дисциплинирана. Глоби са плащали почти всички, които са били или все още са част от екипа на шоуто. Това била и причината да си тръгне Любо Нейков, който редовно плащал глоби в порядъка на 100-200 лева.

Слави Трифонов със солени глоби за провинилите се служители сн. ХотАрена

Слави Трифоно със солени глоби за провинилите се служители сн. ХотАрена

Трифонов обаче не налагал само глоби. Той обичал да поощрява всеки, който успеел да го заслужи. Слави обичал да изненадва подчинените си с подаръци. Преди четири години изненадал любимците си от „Ку-Ку бенд“. Годжи и Цветан Недялков получили специално изработени китари за по 8000 евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар