Кралското семейство крие срамни тайни (Какво не искат да си спомнят кралските особи?)

Гласувайте за статията

Кралското семейство често попада в срамни и неловки ситуации, нищо човешко не е чуждо на благородниците

Кралските особи са наблюдавани под лупа от медиите, които дебнат всяка тяхна издънка или грешка. Така те стават публично достояние. Вижте от какво се срамува фамилията на Елизабет II.

През далечната 1992 г на снимка лъсва Сара Фъргюсън, на която се вижда как любовникът й смуче пръста. Шокът за кралския двор е толкова голям особено заради факта, че в този момент тя се намира заедно с Елизабет в Балморал. Скандалът с херцогинята на Йорк е чутовен и тя напуска имението като не стъпва там до 2008 г.

Снимка: razkritia.com

Двадесет години по-рано от трезор в лондонска банка са задигнати снимки на принцеса Маргарет, на които е гола. Медиите надушват за случката и я тиражират пред обществото. Но не успяват да докопат до нито един от фотосите. През 2008 се снима игрален филм по тази история.

Пак през 1992 г в британското издание The Sun излиза препис на телефонен разговор на Даяна с Джеймс Гилби. За когото се смята, че й е любовник по времето когато все още е омъжена за принц Чарлз. В интимния разговор той я нарича squidgy (името на домашен любимец) не по-малко от 50 пъти, а също й признава колко я обича.

След една година списание в Австралия публикува пак препис на телефонен разговор между Камила и Чарлз. От него се вижда, че двамата са в романтична връзка. Аферата е наречена „Камилагейт” и читателите научават какви мръсни думи са си разменили двамата.

Снимка: razkritia.com

През 2012 г в медиите лъсват снимки от почивката на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на които херцогинята е по монокини. Вдига се голям скандал, а дворецът завежда дело срещу папараците, предават от blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар