Мелания Тръмп във война с Мишел Обама

Мелания Тръмп във война с Мишел Обама
5 (100%) 1 vote

Очарователната Мелания Тръмп е в тиха война с бившата първа дама на САЩ

Всяка стъпка и жест на Мелания Тръмп се следят зорко от световните медии. Още с встъпването на длъжност на Доналд Тръмп, стана ясно, че между бивш и настоящ президент тлее напрежение. Това се отнася и за съпругите на бившия и настоящия държавен глава – Мишел Обама и очарователната Мелания Тръмп. Двете дами са в тиха война.

И докато Мелания пази мълчание по въпроса, то Мишел проговори за отношенията си с нея. В своята автобиографична книга съпруга на Барак Обама сподели, че има нещо, което никога няма да прости на Доналд Тръмп. Тя поясни, че става въпрос за негово изказване по адрес на съпруга й.

Мишел е обидена на настоящия държавен глава за думите му, че Обама и е бил нелегален и според Конституцията той е заемал нелегитимно поста на президент на САЩ.

Тя проговори и за отношенията си с Мелания Тръмп. От думите й стана ясно, че двете не таят особено добри чувства една към друга. Мишел Обама се чувства пренебрегната заради отношението на настоящата първа дама към нея. Тя споделя, че Мелания нито веднъж не я потърсила за съвет.

Съпругата на Барак Обама поясни, че е предложила помощта си настоящата първа дама, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар