Жоро Главата обграден от мутри: Страхува се за живота си!

Гласувайте за статията

Жоро Главата не мърда никъде без охрана, страхува се за живота и сигурността си!

Наследникът на боса на СИК Стоил Стоилов – Жоро Главата не мърда никъде без един куп гардове и луксозния си джип. Преди дни столичният тузар бе хванат на среща в изискан хотел. Той бил там по работа и отново около него плътно стояли яките момчета.

Жоро Главата

Горили пазят Жоро Главата на всяка крачка

Макар че от години Главата не се забърква в никакви екшъни, той не е забравил страхотията от 2003 година. Тогава в гангстерска война бе ликвидиран баща му. Оттогава наследникът му не смее никъде да отиде без копоите си.

Наследникът на боса на СИК, който бе разкъсан от бомба в асансьор заедно с телохранителите му, инвестира наследството в недвижима собственост.

Според слуховете синът и вдовицата на Стоилов разполагат с двадесетина апартаменти в апетитни части на столицата.

Жилищата на богаташкото синче са ситуирани в кварталите „Надежда”, „Сухата река”, „Иван Вазов”, „Овча купел”, „Павлово”, „Бояна” идва в идеалния център на столицата.

Крими героят ползва само някои от жилищата си, други отдава под наем, а някои дори стоят неизползвани.

Жоро Главата обаче се оказа джентълмен към дългогодишната си приятелка Анна-Рая. Тя го дари през 2009 година с дъщеричка, а той я подсигури с къща. Припомняме, че навремето в Пловдив той имаше кратка авантюра с Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар