Ивайла Бакалова успя да пребори булимията! (още подробности)

Ивайла Бакалова успя да пребори булимията! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се отърва от страшната болест!

Ивайла Бакалова най-после се отърва от кошмарната си болест. Години наред Мис България 2009 години страдаше от жестокото заболяване булимия.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова вече изглежда чудесно

Красавицата се хранела до пръсване, после изпивала две чаши вода и накрая повръщала всичко в тоалетната. Но тава вече е минало и сега манекенката се радва на добро здраве и отлични форми.

Ивайла Бакалова от години живее и работи в Дубай. Там брюнетката се занимава с продажба на луксозна недвижима собственост. Но въпреки охолният живот, който води в богатото арабско емирство тя се чувства самотна и страда за родината и приятелите си в България.

В последните години тя често идва у нас, като присъства на различни партита. И най-вече заради последната си любов Веско Воденицата. Ресторантьорът и миската завъртяха бурна любов, но тя отново не донесе очакваното щастие за Ивайла Бакалова.

Въпреки желанието й да се види в бяла рокля, топ кръчмарят попари мераците й с отказа да я заведе до олтаря.

Именно заради провалените си любовни връзки манекенката пипнала опасната болест. Освен това неясното й бъдеще и пребиваването в страна, където не се чувства на местото си допълнително катурнали психиката й.

Но с днешна дата Бакалова вече е спокойна и емоционално уравновесена. Възстановила се е успешно от травмите и без колебание може да се изправи срещу подобно кошмарно заболяване.

Манекенката продължава да спортува и да се грижи за себе си, като не позволява на никой мъж да навреди на вътрешното й състояние. Снимките от последните й почивки красноречиво го доказват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар