Богомил Бонев: С какъв конкурс Слави подбра толкова тъпи сценаристи?! (размаза ги)

Богомил Бонев оплю сценаристите на Слави Трифонов след снощното им фиаско
0

Богомил Бонев направи на две стотинки сценаристите на Слави Трифонов!

Съпругът на депутатката от БСП и бивш политик Богомил Бонев направи на две стотинки сценаристите на Слави Трифонов. Той взриви мрежата преди часове с поста си и пет пари не дава за ответната реакция на Тошко и компания. Ето какво заяви Бонев публично:

Слави
Богомил Бонев оплю сценаристите на Слави Трифонов след снощното им фиаско

„Хахахаха, глупавите сценаристи на Слави решиха да реанимират предаването… Нарочно така решили – да се изложи Славчо, та да се види как лъже Бойко и останалите. А Бойко поиска пак да го поканят.

Монти Пайтън го играем, нищо, че като сценаристи сме глупаци. А защо тогава олигавиха Румен Радев, нещастниците. След оакването, замазване. Щом видяха реакциите. Нищожества!

Това наистина е пълна лудница. Вместо Славчо да е подготвен по време на разговорите с хората от властта, сценаристите сега прочетоха реакциите и документите. И сега задават контравъпросите. Акълът на глупаците винаги идва със закъснение.

Тъпи сценаристи анализират интервютата на Славчо. И, без да се усетят, го потопяват още повече. Защото показват колко не е бил подготвен за интервютата… Уж ще изпишат вежди. В момента е ослепял.

А на Тошко, който имаше наглостта да защитава Славчо, сега изведнъж му просветнало, че критиците са били прави. Тошко!… Абе тия с какъв конкурс ги подбраха толкова тъпи?! И много, много нагли.

Вместо да се подготвят за основните разговори, сега, със задна дата решили да попрочетат нещо. И да нямат събеседник пред себе си, който да отговори или да се издъни“, изригна Богомил Бонев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.