Дясната ръка на Брендо расте в бизнеса

Гласувайте за статията
Родата на Кокаиновия крал Брендо инвестира мащабно в цялата страна

Проект за изграждане на ветропарк е започнала фирма, близка до наркобосът Матей Боев – разкрива проверка на „България днес“. Наред с производство на енергия от вятъра роднини на сочения за дясна ръка на Брендо са стартирали и още няколко инвестиции за милиони левове – отбелязва изданието.

Мащабните инвестиции съвпадат с връщането на самият Боев у нас. След мега процеса „Кокаинови крале“ той бе осъден на 12 години затвор след разкрита от властите в Италия схема за трафик на десетки тонове дрога от Южна Америка. С подобни наказания се уредиха и останалите в бандата начело с боса Евелин Банев-Брендо. С изключение на Банев останалите бг трафиканти влязоха в италиански затвор. След като излежават част от наказанието си, повече от тях подават молба за преместване у нас. Тази на Боев е уважена още миналата година от италианските власти. Стъпвайки у нас, дясната ръка на Брендо дори изявява желание за предсрочно освобождаване с мотив, че има добро поведение в пандиза.

След няколко заседания Софийският градски съд миналата седмица отряза мераците на Боев и той ще трябва да доизлежи още 4 година в наш затвор. Престоят зад решетките обаче не се оказва пречка за легалния бизнес на наркобоса. Част от инвестициите си той прави чрез баща си Митко и сестра си Стефка – разкрива изданието.

Боев има да лежи още 4 години у нас

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар