Меган и Хари разплакали Йожени на сватбената й вечеря (Защо отказаха да присъстват на партито?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари отказали да присъстват на сватбената вечеря на принцеса Йожени

Меган и Хари отсвирили принцеса Йожени на сватбената й вечеря. Двойката успяла да докара до сълзи младоженката, като не се появили на партито. И дори не дали обяснение за това. В действителност, придворни издават, че Меган се е почувствала изключително зле малко преди тръгнат към партито. В крайна сметка се наложило да си остане у дома, а Хари не искал да я оставя, поради което отсвирил сватбата на братовчедка си.

„Двамата направо провалиха партито на Йожени. Беше ужасно грубо от страна на Меган да използва сватбеното парти на Йожени и Джак, за да обяви бременността си. А след това дори не се появиха на официалната вечеря. Йожени е изключително близка с братовчед си, заради което и отношението му много я засегна. Но повече се разстрои от липсата на такт у съпругата му. Тя много ги подкрепяше, а те така съсипаха празника й“, възмущават се от обкръжението на двойката.

Все пак херцогът на Йорк, принц Андрю, се постара да компенсира дъщеря си за проваления й празник. Сватбените празненства продължиха три дни, а младоженците имаха един наистина незабравим сватбен ден. Само няколко седмици по-късно младоженката бе видяна със сестра си и приятелки, на вечеря по женски, но по нищо не личеше да е притеснена от нещо. Вече дори се носят слухове, че тя и Джак също скоро ще стават родители и са на път да направят кралицата прабаба, преди да е изтекла следващата година.

Меган и Хари яко сгафили на сватбата на Йожени сн. You Tube

Меган и Хари яко сгафили на сватбата на Йожени сн. You Tube

Що се отнася до Меган, придворни я защитават, че тя все още се учи. „За нея е ужасно трудно. Тя е била една сравнително успешна актриса, активен хуманитарен деец и независима жена повече от 30 години. Сега е принудена да се подчинява, да се съобразява със строга йерархия и със съпруг, който има малко диктаторски характер. А това не е лесно за нея“, разкриват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар