Стоян Роянов Я-Я нарече съквартирантите си „невежи“ (Какво каза за Гъмов?)

Стоян Роянов нарече съквартирантите си невежи сн. Фейсбук
0

Стоян Роянов Я-Я благодари за смехотерапията на Гъмов

Стоян Роянов Я-Я нарече съквартирантите си невежи. Снощи ексцентричният музикант напусна риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ по желание на зрителите. Днес той даде първото си интервю след излизането си от шоуто. По традиция това стана пред репортерката на „На кафе“.

Стоян бе категоричен, че се е молил да излезе от Къщата на „Биг Брадър“. Факт е, че музикантът на няколко пъти заяви желанието си да напусне шоуто, но поради една или друга причина, все оставаше. Дори съквартирантите му спряха да вярват, че ще си тръгне някога. Но Стоян вече е извън Къщата след толкова молитви да си тръгне.

Той сподели, че не е искал да остане повече в предаването. „Защото простащината, невежеството и лошия вкус щеше да ме заобгражда, без Станимир Гъмов“, разясни Я-Я пред репортерката на „На кафе“. Стоян реши да обясни и какви са отношенията им със Станимир. „С Гъмов може би един-два пъти не сме се разбрали кой казал тъпанар, кой казал тъп, кой казал еди си какво, но аз никога не съм спирал да го обичам. Благодарение на него аз бях на смехотерапия там“, каза ексцентричният музикант за отношенията си с актьора.

„Радвам се, че този кошмар свърши и аз ще мога да прегърна кислорода, с който живея – жена ми и дъщеря ми, и всичките ми най-скъпи хора“, сподели още Я-Я.

Чуждото мнение

Роянов бе категоричен, че въобще не се интересува от мнението на съквартирантите си и на зрителите на формата, както и от това, че не са го разбрали. „Хич не ме интересува да ви кажа. Ама наистина не ме интересува. Нека всеки гласува за каквото желае в този живот. Но аз съм в несъгласие с псевдоинтелигенцията плиткоумна и с невежеството, простотията, пошлостта, простащината и лошия вкус“, сподели Я-Я. Според него всичко това пречи за развитието на „чистата мисъл и светлината в сърцето“.

Стоян Роянов нарече съквартирантите си невежи сн. Фейсбук
Стоян Роянов нарече съквартирантите си невежи сн. Фейсбук

Стоян призна също, че след излизането си от Къщата има нужда от „психично лечение“ и много иска да се види с жена си и дъщеря си, „ако все още искат да говорят с него“. „Аз се надявам, че жена ми има здрав разум и няма да съм много нацапан, когато я видя в очите“, каза още музикантът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.