Кали се пусна по цици: Търси си мъж след раздялата с Влади!

Кали се пусна по цици: Търси си мъж след раздялата с Влади!
5 (100%) 1 vote

Кали явно е в усилено търсене на нов мъж в живота си!

Фолк певицата Кали показва голотии в мрежата. Изпълнителката на вечния хит „4-4-2” вероятно е преодоляла раздялата си с третия си съпруг Владимир.

Кали

Кали се пусна по цици, търси си мъж

Певицата има три момчета от три различни мъже, като раздялата с таткото на третия й син била изключително болезнена, доверяват близки до фолк фурията.

Но вероятно дипломираната психоложка и философка вече е преодоляла разлъката си с Влади и е на етап търсене на следващия.

Преди време Кали заяви, че раздялата им се е случила не заради трети човек, поне нещата били такива от нейна страна. Тя обаче не била убедена дали мъжът й не е залитнал по друга.

През лятото двамата заминаха на Малдивите, за да скрепят връзката си, но нещата между тях така и не потръгнаха. Владимир бил инициатор за края на съжителството им и той си тръгнал от дома им.

Но вероятно пайнерката, която отскоро е със статут „необвързана”, вече е преодоляла разлъката и е в търсене на следващия кандидат.

Затова тя е постала полуголите си снимки, на които позира по гащи, както и такива разголени фотоси от екскурзии и участия.

Меломаните заподозряха, че така Кали търси начин да привлече мъжкото внимание. Точно това обаче стана повод за критики към изпълнителката. Те я обвиняват, че тя е майка, а най-големия й син Георги е в листата с приятелите й.

Кали обаче се оправда, че кадрите са взети от нейните архиви. И наистина в момента поп фолк дивата не може да се похвали с въпросната стройна фигура, както е на провокативните фотоси. Но номерът да се измъкне от самотата се оказа успешен, коментират онлайн потребителите.

Защото под разголените й снимки моментално заваляха комплименти от непознати за медийното пространство мъже. Там мачовците изобщо не скриват и мераците си към фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кали се пусна по цици: Търси си мъж след раздялата с Влади!”

  1. Иванчо

    Ное. 28. 2018

    Мисля, че заглавието е малко некоректно. Според мен по-правилно е да се каже: „Кали се пусна по цици: Търси си x*й след раздялата с Влади!“

Добавете коментар