Мира Добрева: Мъжът може да понапляска жената, ако й знае много устата…! (още подробности)

Мира Добрева: Мъжът може да понапляска жената, ако й знае много устата…! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева изригна с пост срещу насилието над жените!

Водещата на БНТ Мира Добрева е ужасена от една от най-наболелите теми у нас. А именно насилието над жените. Тя изригна със силен пост в мрежата, в който заяви категоричната си позиция по въпроса. Ето какво сподели Мира Добрева:

Мира Добрева

Мира Добрева е ужасена, че още има жени, които мълчат и търпят насилието срещу тях

„Насилието над жените. За тази болезнена тема се говори все повече, но доскоро сякаш не съществуваше. Приемаше се, а на някои места все още се счита за нормално мъжът да понапляска жената, ако й знае много устата!

Днес жени са онези момичета, които бяха учени да се подчиняват, да търпят… и да знаят, че каквото и да се случва в едно семейство, то трябва да остава затворено между стените на къщата. Бой или психическо издевателство – по-добре си трай, че е срамно.

И уж не плащаме данък «Обществено мнение», обаче всички внимаваме «Какво ще кажат хората». Защото ни се иска хората да ни оценяват по това, което сме, а не по това, което ни карат да бъдем.

А насилието преиначава жената. Прави я безсолна, без вкус и вид, без смисъл я прави…“, убедена е Мира Добрева. Която, за щастие, се радва на прекрасно отношение и уважение у дома от съпруга си Жоро Торнев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар