Златко Баретата пак ляга под ножа

Гласувайте за статията
Топмафиотът Златко Баретата оперира стара травма след стрелбата по него

Соченият за наркобос Златомир Иванов – Златко Баретата, легна под ножа, за да лекува стари травми от покушението срещу него – пише в. „България днес“. Иванов трябваше да се яви в съда за данъчното дело срещу него и още четирима подсъдими. В съдебната зала обаче стана ясно, че обвиняемият се е подложил на планова операция. Запознати твърдят пред изданието, че интервенцията е свързана с пораженията на главния подсъдим от атентата срещу него на 29 януари 2013 г.

Тогава той бе улучен с 4 куршума в корема и краката. По него стреля снайперист с автомат „Калашников“ от таван на сграда срещу Съдебната палата. Иванов успява да оцелее след няколкочасова операция. Освен счупени колянна, тазобедрена става и бедрена кост, основният проблем, който мъчи кримигероя, е прекъснат нерв при подбедрицата. След покушението Златко Баретата взема мерки и удвоява охраната си. На заседанията в спецсъда се появява с 20-ина гардове и три джипа.

За да се възстанови от раните, няколко пъти Иванов поиска от съда да го пусне на прегледи в чужбина, но магистратите не одобриха това искане. Соченият за наркобос у нас се оперирал на 21 ноември – стана ясно от медицинското свидетелство. Съдията обаче направи забележка, че операцията е планова, подсъдимият е знаел за нея преди това, а не е уведомил съда предварително.

Златко Баретата идва в съда, пазен от много гардове

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар