Американци разгадаха тайната на Ванга

Американци разгадаха тайната на Ванга
5 (100%) 2 votes

Ванга е мистерията на миналия век

Американският писател и мистик Джон Хоуг разгада мистерията на Ванга. Той е известен с това, че е посветил живота си на разшифроване пророчествата на Нострадамус.

Хоуг работи с колегата си Уилям Хенри. Част от екипа им са и писателят Дейвид Чилдрес (собственик на голяма издателска къща в САЩ) и Каралайн Кори (режисьор).

В известното в Америка предаване „Древните извънземни“ те споделят със зрителите разкритията си за Ванга.

Хоуг е категоричен, че петричката пророчица е осъществявала контакт с извънземни цивилизации. Информацията, която тя е получавала от тях, е неразбираема за човешкия разум. Единствено пророчицата е имала способността да я разшифрова, категоричен е мистикът.

Чилдрес също е категоричен, че Ванга е получавала информация „свише“. Писателите от екипа споделят теорията на Платон, според която душата е била много близо до Бог преди да влезе в човешко тяло. След попадането си на земята, душата забравя цялата информация от Бог и се опитва да си я припомни чрез постъпки в живота си на земята.

Уилям Хенри е на мнение, че Ванга явно не е забравила тази информация. А чрез поредицата от неприятни събития в живота си, тя просто си е припомнила още по-добре всичко, пише“България днес“.

Според Кори в дарбата на българската пророчица няма нищо странно. Просто тя е феномен, който се появява при много малко хора. Сред тях са Ванга и Нострадамус, категорични са американците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар