Бившата на Юксел Кадриев не е на себе си (Вижте какво я сполетя)

Бившата на Юксел Кадриев не е на себе си (Вижте какво я сполетя)
5 (100%) 1 vote

Бившата съпруга на Юксел Кадриев е в шок след тази случка

Бонка Георгиева – бившата съпруга на Юксел Кадриев е в шок след случилото се. След като се разведе с тв водещия, оперната певица напусна България. Тя заряза и певческата си кариера. Георгиева замина за Сърбия, където сключи брак със заможен сръбски гражданин. От години бившата на Юксел Кадриев живее в западната ни съседка.

Именно там се е разиграла неприятната случка. Крадци проникнали в дома на Бонка и сърбина. Бандитите откраднали 8 от кучетата на бившата оперна певица. Домашните любимци са порода померан. Пет от тях са от женски пол, а останалите три – от женски.

Бонка изпаднала в шок след кражбата. Тя е готова на всичко, за да си върне откраднатите кучета. Бившата на Юксел Кадриев е обявила солидно парично възнаграждение за намирането на любимците си. Тя дори се е свързала с Гранична полиция и е подала сигнал и там. Ако крадецът направи опит да изведе кучетата зад граница, веднага ще бъде заловен.

От години Бонка се занимава с организацията на кучешки състезания. Самата тя често участва като жури в тях. Тя е силно привързана към откраднатите кучета и приема тежко раздялата с тях, пише ПИК.

След развода Бонка заряза щерка си при Юксел и вероятно кучетата са единствената й утеха след раздялата с наследницата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар