Джулиана Гани се омъжва в „Биг Брадър“ (Емануела си тръгва?)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани става г-жа Найденова

Джулиана Гани се омъжва в „Биг Брадър“. Само преди минути в риалити формата дадоха как плеймейтката се жалва, че го няма нейният любим мъж при нея. Това обаче ще се промени в следващите няколко дни и Илиян ще влезе при своята любима. И не просто ще влезе, а ще й предложи й брак, пише pik.bg.

Любимият мъж на Джулиана вече е купил пръстен и сега се подготвя за най-важния момент в живота си – предложението. Предложението за брак най-вероятно ще бъде направено в сряда, в края на живото предаване. След ниския рейтинг на ВИП-сезона на риалитито, очевидно Големия  брат залага на вече изтъркания сюжет с предложението за брак. Припомняме, че миналата година в Къщата се ожениха Даниел Петканов и Александра Богданска, които съвсем скоро очакват й първата си рожба.

Годежната вълна започна преди няколко години с предложението за брак, отправено към Мариана Попова от бившия й мъж Ханес.

Оказва се обаче, че друг съквартирант е заявил желанието си да напусне Къщата на риалити формата. Това е поп фолк изпълнителката Емануела. Певицата заявила желанието си да напусне по собствено желание Къщата на предаването, за да не бъде вече разделена с годеника си Мартин Николов. Отношенията между двамата са на приливи и отливи. Това призна самият Мартин. „Аз съм (не)приятелят й“, каза той.

Категоричният отказ на „Биг Брадър“ да остави гаджето на Емануела в Къщата докато и тя не бъде изгонена, я е провокирал да напусне проекта.

Тази вечер още един съквартирант ще напусне шоуто, а номинирани са Цецо Андреев, Никита Джонсън и Стоян Роянов Я-Я, който все по-често вбесява не само Големия брат, но и съквартирантите си.

Джулиана Гани се омъжва в "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Джулиана Гани се омъжва в „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

Музикантът съвсем изкара извън нерви Станимир Гъмов след като нарече всички съквартиранти „тъпи“. Гъмов прие това като предателство след като дълго време беше единственият, с когото Я-Я поддържаше добри отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар